FOTOS I CARTELLS

 THE PUNKERS. Concert al club de tenis de St.Feliu de Guixols, amb ROCKZILLA i BAD MONGOS


                                     Fotos originals fetes servir per el disseny de NONSENSES                                                    THE PUNKERS.Concert trapero.                         Cartell del concert que es va organitzar pel 5è aniversari de WITHOUT
                                 Cartell pel bolo amb THE CAPACES i BAJO PRESION a l'ATVCartell del bolo amb MIND CRASH , ESTUPIDO YO , FEEL THE SPEED i encara que no sortin SOMETHING LESS.

                                        Una de les 100 K7 que es van editar de SHARON!                                  Cartell del concert fet a llança amb WITHOUT i TXERRA!            Cartell de l'any 94 o 95... tot un concertàs HC amb E-330, MCMUERTE, BE YOUR SELF, SUGGESTION X i XMILK.


          Caretell d'un concert a La Guixera de Maià amb WITHOUT, BECQUER i THE PUNKERS


  Flyer de promo del FRENOPÀTIC RADIO SHOW, especial "ENS FA PUDOR LA BOCA"  ( escoltal fent clik )


                                                   Entrada del concert organitzat a Oviedo.                                       Intentant enganyar els TEEN IDLES, per que tornin a tocar.                          Cartell del concert a l'ATV amb THE GUNDOWN, LAGONSALES i APART


                      Cartell del concert al Charly de Figueres, amb MARJORIE, WASH&GO i PAPERBOY                                                               PROMO VINIL CRASH


               Cartell del bolo a la sala Erato de Figueres amb NEUROTIC HELL i LAGONSALES                                         PROMO VINIL "ENS FA PUDOR LA BOCA!"                                              Cartell del concert a Vilajuiga de THE PUNKERS  Cartell del concert que es va organitzar a la sala ESTRAPERLO, per promocionar i recaudar fons per l'esdició del vinil del recopilatori ENS FA PUDOR LA BOCA.


     Foto del concert de WITHOUT, a la Kafetea de la Maret, a Salt. Aquesta es la formació que va enregistrar SHARON! i NONSENSES. Podría ser una foto del dia que es van gravar els temes de SHARON!                                                          Robert, amb els WASH&GO.                     Cartell del concert al Blau de Girona amb BULLITT, HURRICÄDE i LAGONSALES.                                               
              
                                                   Pa iRaim, amb LAGONSALES. Foto: Crusty.


                                           Sr. EatingShit, amb LAGONSALES. Foto: Crusty.                          Formació de LAGONSALES que va gravar "TOT ES CULPA DE L'AVORRIMENT"


                                       

CoNcerts de promoció de ROT "Puc, però no vull"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada